Gemeente Delft

KERSTBALLENTOCHT

De Kerstvakantie staat weer voor de deur!
Van 22 december tot en met 9 januari organiseren de gemeente Delft en de Delftse Natuurwacht een Kerstballentocht. Deze speurtocht voor kinderen vanaf 6 jaar staat dit jaar onder meer in het teken van de dinosaurussen vanwege de gelijknamige tentoonstelling in De Papaver.

De Kerstballentocht voert langs een route in de Delftse Hout die versierd is met grote houten kerstballen. Onderweg kunnen de kinderen verschillende vragen beantwoorden. De tocht duurt circa 2 uur. Er is een mooie prijs beschikbaar voor speurders tussen 6 en 12 jaar die meedoen aan de tocht en een originele slagzin bedenken.

Antwoordformulieren zijn verkrijgbaar bij Natuur- en milieucentrum De Papaver, Korftlaan 6, Delft. Tel. (015) 219 7977, e-mail papaver@delft.nl. Buiten de openingstijden van De Papaver zijn de formulieren te vinden in een bak die naast de voordeur van De Papaver hangt.

De prijsuitreiking is op woensdag 12 januari 2004 tijdens een gezellige activiteitenmiddag met als thema "Fossielen knutselen". De knutselmiddag vindt plaats in De Papaver van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname aan de Kerstballentocht en de activiteitenmiddag is gratis.

De openingstijden van De Papaver zijn:
maandag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
zaterdag gesloten, zondag 13.30- 16.30 uur