Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VASTNED RETAIL VERKOOPT ITALIAANS WINKELCENTRUM
VastNed Retail heeft in lijn met haar voornemen de Italiaanse vastgoedportefeuille te desinvesteren haar winkelcentrum "Panorama" in Parma verkocht.

De verkoop heeft plaatsgevonden aan Lasalle Investment Management voor één van de door haar beheerde fondsen tegen een prijs die boven de laatste taxatiewaarde van 31 december 2003 lag. Het winkelcentrum "Panorama" is een wijkwinkelcentrum met een verhuurbare oppervlakte van 9.000 m2. De huidige jaarlijkse brutohuuropbrengsten bedragen ongeveer EUR 1,5 miljoen.

Hans Pars, chief investment officer van VastNed Retail: `VastNed Retail onderstreept met deze verkoop dat het zich wil concentreren op haar kernlanden Nederland, Spanje, België en Frankrijk. In die landen hebben we een eigen management-organisatie en zien we voldoende mogelijkheden onze positie verder uit te breiden."

VastNed Retail investeert in individuele winkelobjecten, winkelcentra en grootschalige detailhandelsvestigingen op goede en toplocaties in Nederland, Spanje, België en Frankrijk. Het geïnvesteerde vermogen bedroeg op 30 september 2004 EUR 1.363 miljoen.

Rotterdam, 22 december 2004
Meer informatie: R.A. van Gerrevink of A.G.H. du Pont, 010 2424310.


---- --