2e persbericht van woensdag 22 decemeber 2004

Eindhoven 22-12-2004 - Berichten uit de regio

Extra aandacht voor openstaande boetes.

Regio. De politie Brabant Zuid-Oost besteedt van 9 december tot 1 januari extra aandacht aan het innen van openstaande boetes. In minder drukke tijden worden deze boetes geïnd en waar betaling niet mogelijk is wordt de vervangende gevangenisstraf ten uitvoer gelegd. Vanaf de 9e december tot nu zijn 124 openstaande boetes geïnd en 34 veroordeelden ingesloten om hun straf uit te zitten.

De politie heeft hiervoor cellen vrijgehouden.

Helmond: Verkeersongeval

Woensdagmiddag rond 13.00 uur is op de Vossenbeemd in Helmond een 44-jarige vrouw gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een 40-jarige vrouw uit Helmond zag te laat dat een auto voor haar stopte en ze botste met haar auto achterop de auto van het slachtoffer. Zij is met nekletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Geldrop: Man gepakt na valse bommelding

Woensdagmorgen is in zijn woning in Geldrop een 47-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht dinsdag een valse bommelding te hebben gedaan bij het gemeentehuis in Geldrop. In de woning van de man vond de politie nog vijftien kilogram aan hennepplanten die daar op rekken hingen te drogen. De man is in verzekering gesteld.

Nuenen: Grasmaaier gestolen

Vanuit een schuur bij een woning aan de Soeterbeekseweg is dinsdagmiddag een grasmaaier (handmaaier) met benzinemotor gestolen. De schuur was niet afgesloten.