Ingezonden persbericht

Ramada kiest Van Dijk Printmanagement

Dé drukwerkspecialist voor de hotelindustrie

BREDA, 20041222 -- Ramada heeft voor het drukwerk van haar hotels in Europa gekozen voor een samenwerking met Van Dijk Printmanagement, dé Europese leverancier van drukwerk voor de hotelindustrie.


Van Dijk Printmanagement verzorgt al 30 jaar het drukwerk van diverse (inter)nationale organisaties in binnen- en buitenland. Sinds 8 jaar heeft de onderneming een aparte afdeling gericht op de Hospitality & Leisure, zoals hotels. Klanten zijn onder andere Holiday Inn, Crowne Plaza, Holiday by Express, Garden Court en Le Meridien Hotels & Resorts. In totaal omvat dit 500 hotels in Europa.

Voor Ramada zal Van Dijk Printmanagement het drukwerk verzorgen vanaf opmaak tot en met de gehele logistiek. Daarbij kunnen hotels 24 uur per dag online hun bestelling plaatsen. Alles wordt vervaardigd conform de huisstijl, de specificaties, deur tot deur geleverd en dat alles met het hoogste gemak voor de klant. Met gebruik van het systeem hebben klanten inzicht in diverse zaken waaronder de bestellingen, offertes, orders, facturen maar ook de voorraad per item. Ook managementrapportages zijn mogelijk.

Het systeem is uniek in de markt en biedt alle organisaties uitkomst bij het bestellen en beheren van het gehele drukwerk. Het succes van het systeem heeft zich reeds bewezen en meer ondernemingen zullen in de nabije toekomst gebruik maken van het systeem.



Ingezonden persbericht