4e persbericht van woensdag 22 december 2004

Eindhoven 22-12-2004 - Berichten uit de regio

Asten: Man opgepakt na mishandelen en bedreigen vriendin

In zijn woning in Asten is woensdagochtend rond 8.30 uur een 34-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij de afgelopen tijd zijn 46-jarige vriendin uit Asten geregeld heeft mishandeld en bedreigd. De man is na zijn aanhouding in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Bij een snelheidscontrole op de Provincialeweg zijn woensdag tussen 14.20 en 16.30 uur 70 overtredingen geconstateerd. Er kwamen 1452 voertuigen langs de meetapparatuur. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.

Geldrop: Hennepkwekerij zonder planten ontdekt

In een woning aan de Willem Barentszweg is woensdagmiddag een hennepkwekerij zonder planten aangetroffen. Alle kweekapparatuur is in beslag genomen en (wordt) vernietigd. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. Tegen de 37-jarige bewoonster is proces-verbaal opgemaakt.

Nuenen: Man aangehouden voor mishandelen vriendin

Een 30-jarige man uit Breugel is woensdagochtend rond 8.45 uur aangehouden in een woning in Nuenen. Hij wordt ervan verdacht dat hij zijn 20-jarige vriendin uit Breugel de afgelopen twee jaar geregeld heeft mishandeld. Ook zou hij onlangs hebben geprobeerd de vrouw met zijn auto aan te rijden. Na onderzoek door de politie is de man aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.