Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving zondag 26 december 2004

Alkmaar 26-12-2004 - 15.00 uur

Leegstaande boerderij afgebrand: man aangehouden

Akersloot, zondag 26 december 2004.

Zondagochtend is een leegstaande boerderij aan de Geesterweg in Akersloot volledig afgebrand. De brand werd omstreeks 7.30 uur ontdekt. Vlak na de brand is een 47-jarige man uit Alkmaar aangehouden die verdacht wordt van de brandstichting. In de boerderij waren geen mensen of dieren aanwezig. De toedracht van de brand wordt onderzocht.

Veelpleger aangehouden

Alkmaar, vrijdag 24 december 2004.

Vrijdagmiddag rond 12.30 uur is een 58-jarige man uit Alkmaar aangehouden nadat hij goederen gestolen had in een drogisterij aan de Laat in Alkmaar. De man is een zogeheten veelpleger en zodoende een bekende van de politie van Noord-Holland Noord. De man is aangehouden door agenten in burger en meegenomen naar het politiebureau.

Auto kwijt na hard rijden

Alkmaar, zondag 26 december 2004.

Zondagochtend even voor 0.30 uur is een 21-jarige man uit Alkmaar zijn geleende auto kwijtgeraakt. De man reed met hoge snelheid in een geleende auto over de Drechterwaard in Alkmaar. Toen hij een politieauto zag ging hij vol in de remmen waarna hij gecontroleerd werd. De man bleek geen rijbewijs te hebben en de auto was niet verzekerd.