Woensdag te zien in team West

Hollands Midden 27-12-2004 - Woensdag 29 december na het nieuws van 18.15 uur zijn in het Opsporingsprogramma Team West de volgende onderwerpen te zien.

Politie Hollands Midden zoekt getuigen naar aanleiding van een brand op zondag 26 december op het HSL terrein bij Leiderdorp langs de A4 omstreeks 21.30 uur.

Ontplofte explosief Politie Hollands Midden vraagt opnieuw aandacht voor het ontplofte explosief in Alphen aan den Rijn. In de nacht van zaterdag 18 december op zondag 19 december 2004, omstreeks 03:50 uur, is in een winkelpand aan de Karel Doormanstraat te Alphen aan den Rijn een explosief naar binnen gegooid en ontploft. In het pand ontstond materiële schade. Van de bewoners, waaronder enkele kinderen, die op het moment van de explosie boven het betreffende winkelpand lagen te slapen, raakte niemand gewond.

Resultaten In de uitzending van Team West zal dieper op de zaken worden ingegaan en kunt u de resultaten zien. De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben rond de genoemde tijdstippen en plaatsen. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Tweede deel programma In het tweede deel van het programma, in Reportage, wordt aandacht besteed aan Vuurwerk en bureau Halt. Team West wordt nog diverse keren herhaald.