Persberichten 29 december 2004

's-Hertogenbosch 29-12-2004

AUTO-INBREKER AANGEHOUDEN

s-Hertogenbosch-
Dinsdagavond kreeg de politie de melding dat twee getuigen zojuist een auto-inbreker op heterdaad hadden betrapt en aangehouden. Een 17-jarige man uit Gemert en een 22-jarige man uit Deurne zagen op De Ganzenhoedster een man in hun auto zitten. Ze hebben de verdachte aangehouden en de politie gebeld. De 34-jarige Bosschenaar is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek inverzekering is gesteld.

HUISELIJK GEWELD

Rosmalen-
Dinsdagavond is in de Vincent van Goghlaan een 39-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. De man had zojuist een ruit kapot gegooid en vernielingen gepleegd aan een woning in de Vincent van Goghlaan. Hierbij bedreigde hij ook enkele familieleden. De verdachte is op het politiebureau in s-Hertogenbosch inverzekering gesteld.

BEDRIJFSINBRAAK

s-Hertogenbosch-
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan De Bloemendaal. Uit het pand werd een vrachtwagen en geluidsapparatuur weggenomen. Daders vernielden een deur.

AANHOUDING NA VERNIELING

s-Hertogenbosch-
Woensdagochtend kreeg de politie de melding dat een man met stenen tegen de ruit van een pand aan de Hooge Steenweg aan het gooien was. Ter plaatse trof de politie een 26-jarige Bosschenaar. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

RIJDEN ONDER INVLOED

Sint Oedenrode- Dinsdagavond is op de Boskantseweg een 43-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De automobilist had zojuist verschillende verkeersborden omver gereden. De Eindhovenaar bleek te rijden met een reeds eerder ingevorderd rijbewijs. Er is proces-verbaal opgemaakt.

VERDACHTE MISHANDELING EN VERNIELING AANGEHOUDEN

Uden

- Een 16 jarige jongen uit Uden is op 29 december 2004 aangehouden ivm vernieling van een autospiegel en een 18 jarige jongen uit Volkel is aangehouden ivm mishandeling van een 15 jarige jongen uit Uden. Bij een feestje op de Sint Annastraat te Uden ontstond onenigheid, waarbij de vernieling en mishandeling plaats vond.

RIJDEN ONDER INVLOED

Heeswijk-Dinther

- Tegen een 42 jarige automobilist uit Heeswijk-Dinther is op 29 december 2004 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.50 uur op de Heibloemsedijk te Heeswijk-Dinther.

AUTO-INBREKER AANGEHOUDEN

Ravenstein

- Een 28 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 29 december 2004 omstreeks 03.40 uur op heterdaad betrapt bij een inbraak in een auto aan de Bleek te Ravenstein.

RIJDEN ONDER INVLOED

Cuijk

- Tegen een 28 jarige automobilist uit Cuijk is op 29 december 2004 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.05 uur op de Wijnruit te Cuijk.

AANRIJDING LETSEL

Cuijk

- Bij een eenzijdig ongeval op de Oeffeltseweg te Cuijk op 29 december 2004 omstreeks 07.05 uur is een 23 jarige automobiliste uit Haps gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. Het slachtoffer raakte door de gladheid met haar auto in een slip en kwam op kop in een sloot terecht. Brandweer haalde haar uit voertuig.