Politie Amsterdam-Amstelland

Lichaam vermiste jongen aangetroffen
29-12-2004. Dinsdagavond rond acht uur werd op de Ookmeerweg het levenloze lichaam van een jongeman aangetroffen. Onderzoek van de technische recherche wees uit dat het slachtoffer de sinds vorige week dinsdag vermiste Kevin Watchman was.
Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat de doodsoorzaak is van de 19-jarige jongen. Er zijn geen sporen van geweld aangetroffen. Slachtoffer straatroof gedwongen tot geldopname 29-12-2004. Maandagavond rond tien uur werd een 18-jarige jongeman op de Hogeweg beroofd van zijn portemonnee, Later werd hij gedwongen geld op te nemen.
Twee gemaskerde negroïde jongens pakten het slachtoffer stevig vast en bedreigden hem met een mes. De man werd van zijn geld en pinpas bestolen. Onder bedreiging moest het slachtoffer meelopen naar de Middenweg. Hij moest daar geld opnemen uit een geldautomaat maar dat mislukte.
Zijn belagers lieten de man vrij en liepen weg in de richting van de Linnaeusstraat.

---

Jonge brandstichters gepakt

29-12-2004. Dinsdagavond rond kwart voor negen werden twee knapen van 12 en 14 jaar gearresteerd nadat er brand was uitgebroken bij een loods aan de Wiegerbruinlaan. De schade is aanzienlijk. De jeugdige verdachten zijn ingesloten en in verzekering gesteld.
---

Pas op met vuurwerk

29-12-2004. Vanaf vandaag tot de jaarwisseling kunt u bij officiële verkooppunten vuurwerk kopen om op Oudjaarsdag het jaar weer met een knal uit te luiden.

Om ongelukken te voorkomen hebben we voor u de handigste informatie op een rijtje gezet.

Veel plezier en een gelukkig 2005!

---

Vrouw over de rooie na bekeuring

29-12-2004. Dinsdagmiddag even voor half zes arresteerde de politie een 49-jarige vrouw nadat zij agenten had beledigd.

Dienders bekeurden een auto die onterecht geparkeerd stond op een een invalideplaats. Toen de betrokken vrouw de agenten zag, ging zij over de rooie. Zij bleef grievende opmerkingen maken, waarna zij werd aangehouden. De vrouw verzette zich hevig bij haar aanhouding, één agent raakte lichtgewond.

Eenmaal in de boeien en in de politieauto probeerde de amokmaakster de ruiten van de politieauto stuk te trappen. Er moesten nog twee agenten aan te pas komen om haar in bedwang te houden. Naast een bekeuring voor het foutparkeren is proces-verbaal opgemaakt voor belediging en verzet bij arrestatie.

---