2e persbericht van woensdag 29 december 2004

Eindhoven 29-12-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte van fietsdiefstal aangehouden

Op de Ruysdaelhof is woensdag rond 16.10 uur een 29-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De politie zag hem op een fiets rijden die eerder die middag was gestolen vanaf de Ruysdaelbaan. De verdachte is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Helmond: Verdachte van bedreiging aangehouden

In zijn woning in Helmond West is woensdag rond 11.25 uur een 26-jarige man aangehouden. Hij zou kort voor zijn aanhouding een 57-jarige man uit Helmond in zijn woning met een mes bedreigd hebben. De verdachte is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Deurne: Verdachte van mishandeling buurman aangehouden

In zijn woning in Deurne is woensdag rond 12.20 uur een 67-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn 72-jarige buurman eerder die ochtend. De buurman zou zijn geslagen met een stok. Hij is naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling aan zijn verwondingen. Hij liep verwondingen aan zijn hand en hoofd op. De verdachte is voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Oost West en Middelbeers: Woninginbraken

In twee woningen, aan het Postelplein en aan de Esdoorn, is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Uit beide woningen werd geld weggenomen. De dader kwam bij de twee woningen binnen door een achterdeur open te breken. Bij een andere woning aan de Esdoorn werd geprobeerd om via de achterdeur in te breken in dezelfde nacht.

Reusel: Gewonde bij verkeersongeluk

Op de Hoeven is woensdag rond 12.35 uur een 26-jarige automobilist uit Bladel gewond geraakt. Dit gebeurde toen een 22-jarige automobilist uit Eersel, die over de Hoeven reed, linksaf sloeg en geen voorrang verleende aan de man uit Bladel die uit tegengestelde richting aan kwam rijden. De 26-jarige man is met een hoofdwond overgebracht naar het MMC in Veldhoven.