Politie Zeeland


W-11679-2004 Aanrijding A58 ter hoogte van Arnemuiden

Vanavond omstreeks 19.19 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A58 ter hoogte van Arnemuiden.
Een 23-jarige vrouw uit Vlissingen reed met haar auto over de rechterrijstrook van de A58. In haar auto vervoerde zij, op de achterbank, twee kinderen, waarvan er een begon te huilen. De vrouw draaide zich om naar de achterbank. Hierdoor verloor zij mogelijk de macht over haar stuur en haar auto kwam op de linkerrijstrook terecht. Juist op dat moment was een 34-jarige man uit de gemeente Reimerswaal bezig de auto van de vrouw in te halen. De auto van de vrouw raakte de auto van de man en beide voertuigen raakten in een slip en kwamen respectievelijk in de midden- en rechterberm terecht. Een achterop komende 36-jarige automobilist uit Vlissingen, reed met zijn voertuig eveneens op de linkerrijstrook en kon, door zijn snelheid een aanrijding met het voertuig van de Vlissingse vrouw niet meer voorkomen. Haar voertuig werd geramd door de 36-jarige Vlissinger. Achter de 36-jarige automobilist reed een 21-jarige automobilist uit Goes die, eveneens een aanrijding met het voertuig van de vrouw niet meer kon voorkomen. Haar voertuig werd nogmaals geramd door dat van de Goesenaar. Hierdoor kwam de auto van de vrouw, vanaf de middenberm, 360 graden gedraaid, op de vluchtstrook van de A58 terecht. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Alle voertuigen raakten bij de aanrijding beschadigd.


O-11680-2004 Brand in papiercontainer

In een papiercontainer in de Gasthuisboomgaard is vanavond omstreeks 20.30 uur brand ontstaan.
De brandweer heeft het brandje snel geblust.


R-11681-2004 Meldingen vuurwerkoverlast

Tot dit tijdstip zijn er bij de politie 26 meldingen gedaan van vuurwerkoverlast.
Van elf personen in de gehele regio is vuurwerk in beslag genomen. Van deze personen is daadwerkelijk waargenomen dat zij vuurwerk aan het afsteken waren. Zij worden allen doorverwezen naar bureau HALT.

Helaas is er nog geen completere berichtgeving mogelijk voor wat betreft het ongeval vanmiddag op de Oost Westweg in Wissenkerke. Er is nog geen aanvullende informatie vastgelegd in het computersysteem. Hopelijk volgt morgen een definitief bericht.