BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 29 december 2004

UITZENDING JE ZAL HET MAAR HEBBEN: DE BART FOUNDATION UITGESTELD

Donderdag 30 december stond bij BNN van 21.40 uur tot 22.25 uur de speciale uitzending Je zal het maar hebben: de Bart Foundation gepland. Door de ramp die zich op tweede kerstdag in Azië heeft voltrokken, hebben BNN en de Bart Foundation besloten het programma te verplaatsen naar woensdag 12 januari van 21.35 uur tot 22.20 uur.

De Bart Foundation biedt jonge mensen met een ingrijpende ziekte de kans om hun ambitie waar te maken. In het programma zijn drie portretten te zien van bikkels die samen met de Bart Foundation en haar ambassadeurs John de Mol, Irene Moors en Johnny Heitinga een start maken met het realiseren van hun ambitie. Verder zijn er ook hilarische en ontroerende fragmenten uit de carrière van Bart te zien. Dit omdat hij niet alleen de oprichter is van BNN, maar ook de grote inspirator van de Bart Foundation.

Meer informatie:
BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333 of e-mail: marion.van.dam@bnn.nl. Bart Foundation, Hanneke Schermerhorn: tel: 06-51861913 of e-mail: hanneke.schermerhorn@bartfoundation.nl