Gemeente Dongeradeel



---

Vergunningen en ontheffingen

Naar aanleiding van de notitie Verkeer en Parkeren in Dokkum zal het systeem van parkeervergunningen en RVV-ontheffingen worden gewijzigd. De regels betreffende verlening en/of uitgifte zullen worden aangescherpt en begin 2005 door het college van burgemeester en wethouders worden vastgesteld.

Personen die reeds in het bezit zijn van een vergunning of een ontheffing en personen die op de wachtlijst staan, hebben begin december een brief van de gemeente ontvangen. In deze brief is gevraagd opnieuw een ontheffing/vergunning aan te vragen. Helaas heeft niet iedereen de brief ontvangen.

Indien u geen brief heeft ontvangen en wel in het bezit bent van een ontheffing/vergunning of op de wachtlijst staat wordt u verzocht een aanvraagformulier af te halen bij de balie van het gemeentehuis, deze zo spoedig mogelijk in te vullen en terug te sturen naar antwoordnummer 39, 9100 VB DOKKUM of weer in te leveren bij de balie op het gemeentehuis.

Indien u nog vragen heeft kunt u die stellen aan de balie, of via e-mail parkeren@dongeradeel.nl. Opmerkingen kunt u kwijt op het aanvraagformulier.