Politie Zeeland


W-11682-2004 Vlissinger aangehouden voor rijden onder invloed

Op het Bellamypark in zijn woonplaats is woensdagavond een 24-jarige Vlissingse automobilist aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de automobilist rond 23.45 uur zonder gordel rijden waarop hij een stopteken kreeg. Bij aanspreken roken zij een alcohollucht, waarop van de man een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Hij kreeg een boete en een rijverbod van 2 uur.


O-11683-2004 Rijbewijs ingevorderd voor rijden onder invloed

In Wemeldinge is donderdag rond 01.45 uur het rijbewijs ingevorderd van een 55-jarige automobilist uit Goes.
De man trok de aandacht van agenten doordat hij slingerend over de Postweg reed. Op de Westelijke Kanaalweg kreeg hij een stopteken. Bij aanspreken rook de adem van de man naar alcohol waarop een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had genuttigd. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, de Goesenaar ontving tevens een dagvaarding.


Z-11684-2004 Bromfietser aangehouden voor rijden onder invloed

Een 25-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen is donderdag rond 02.30 uur op de Nieuwediepstraat in Terneuzen aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de bromfietser met hoge snelheid en zonder helm wegrijden en na enkele meters met zijn brommer ten val komen. Bleek dat de bromfietser moeite had om op zijn benen te staan en zijn adem naar alcohol rook. Omdat een blaastest tot drie maal toe mislukte, kreeg de man een rijverbod van 24 uur en een proces-verbaal.


O-11685-2004 Woninginbraken in Heinkenszand

In Heinkenszand is woensdag tussen 15.00 uur en 22.00 uur ingebroken in twee woningen aan de Roofvogelstraat en de Pauwhof.
Beide inbraken werden tijdens afwezigheid van de bewoners gepleegd. De buit bestond o.a. uit sieraden, mobiele telefoon en wat kleingeld. Schadebedrag is niet bekend.


O-11686-2004 Reclamebord op auto gegooid

In de Wilhelminastraat in Oudelande hebben onbekenden woensdag rond 05.30 uur een reclamebord op een geparkeerde auto gegooid.
Hierdoor raakte de auto aan de motorkap beschadigd.


O-11687-2004 Woninginbraak in 's Gravenpolder

In een woning aan de Langeweg te 's Gravenpolder is woensdag tussen 08.30 uur en 21.30 uur ingebroken.
Tijdens afwezigheid van de bewoners werd de gehele woning doorzocht. Er werden sieraden, geld en twee fietsen weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.