Gemeente Voorschoten

Inzamelingsactie slachtoffers zeebeving in Azie

Uitgebracht op: donderdag 30 december 2004

Met de medewerkers en het gemeentebestuur van Voorschoten start de gemeente op 3 januari 2005 een inzamelingsactie ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Azië. De gemeente Voorschoten wil hiermee de verbondenheid met de slachtoffers tot uitdrukking brengen en de inwoners gelegenheid bieden aansporen via zoveel mogelijk giften hetzelfde te doen. Het gemeentebestuur zal een eerste donatie doen.

De aftrap vindt plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor het personeel op maandagmorgen 3 januari 2005. Een grote transparante inzamelbus zal een centrale plaats innemen. Dezelfde avond zal tijdens de Nieuwjaarsreceptie de inzamelbus opnieuw onder de aandacht worden gebracht. Alle bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie wordt de mogelijkheid geboden een bijdrage in de bus te deponeren.

Gedurende de openingstijden van het gemeentehuis is er gelegenheid om in de centrale hal van het gemeentehuis een donatie te doen in de inzamelbus.
Op donderdagavond 6 januari 2005 zenden RTL 4, SBS 6 en Nederland 2 een gezamenlijk fondsenwervend programma uit ten behoeve van de getroffenen van de vloedgolf in Azië. In het programma staat het gironummer 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties centraal. Tijdens dit programma wordt het tot dan toe in Voorschoten ingezamelde bedrag telefonisch doorgegeven.
Dit bedrag wordt namens het gemeentebestuur, medewerkers en inwoners van Voorschoten overgemaakt op giro 555.


- einde bericht -