van de vloedgolf in Azië, SMS ' GEEF' naar 3011
.
Mime-Version: 1.0

Status:

Time : 5:28:38 PM
Date : Thursday, December 30, 2004
Sender Name: Golden Bytes Belgium NV

Belgische landelijke inzamelactie via SMS voor steun aan de slachtoffers van de vloedgolf in Azië, SMS 'GEEF' naar 3011.

Brussel, 30 december 2004

Uit volledig eigen initiatief geeft Golden Bytes Belgium NV de mensen de mogelijkheid om een kleine donatie te geven van ¤ 3,00 door een sms te sturen naar 3011.
Het enige wat men moet doen is het woord 'GEEF' sms'en naar 3011. Men betaalt ¤ 1,50 voor het bericht dat men verstuurt en ¤ 1,50 voor het bericht dat men zal ontvangen op hun mobiele. Dus een totaal van ¤ 3,00.

Op deze manier wilt Golden Bytes iedereen de kans geven om ook een kleine donatie te geven. De opbrengst van deze actie zal Golden Bytes overmaken aan de vijf grote gebundelde hulporganisaties voor de steun aan de slachtoffers van de vloedgolf in Azië. Golden Bytes zal de dienst volledig gratis aanbieden alsook de volledige opbrengst die Golden Bytes hiervan krijgt van Mobistar, Proximus en Base volledig doneren aan de hulporganisaties.

Golden Bytes is nog in onderhandeling met de 3 Belgische operatoren om ook een deel van hun opbrengst te doneren.

Dit initiatief is tot stand gekomen door het moederbedrijf Golden Bytes in Den Haag (NL) dat met succes ondersteuning kon vinden bij alle nationale radiozenders; Noordzee FM, Radio 10 Gold, Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM, Yorin FM, RTL FM, Arrow Rock Radio, Arrow 90.7 FM, Juize.FM en Radio 538. Deze hebben voor dit initiatief de krachten gebundeld om zoveel mogelijk geld op te halen. Alsook de muziekzender TMF in Nederland geeft zijn jonge kijkers de mogelijkheid om een donatie te geven via SMS. In Nederland is het nu al na 2 dagen een succes.

Golden Bytes Belgium hoopt dan ook zoveel mogelijk ondersteuning te krijgen voor dit project door zowel radiozenders alsook door tv-zenders en geschreven pers. Dit enkel ten voordele van de slachtoffers van de ramp in Azië.

Steun de inzamelingactie voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië door een sms-je te sturen. GEEF naar 3011.