PERSBERICHT
KENDRION N.V.

Verkoop Kendrion Cetra Metaal B.V.

Kendrion maakt bekend dat vandaag, 30 december 2004, overeenstemming is bereikt over de verkoop van Kendrion Cetra Metaal B.V. (Cetra) te Hardenberg, Nederland. Cetra is een toeleverancier van metalen producten aan diverse industriële afnemers en heeft een omzet van circa E 15 miljoen en 130 medewerkers. De activiteiten worden per heden overgenomen door een Nederlandse ondernemer.

De transactie vindt plaats in het kader van het door Kendrion genomen besluit om haar niet-kernactiviteiten (waarvan Cetra deel uitmaakt) af te stoten. Met de voltooiing van de verkoop is wederom een belangrijke stap gezet in de uitvoering van de strategie van Kendrion.

Profiel Kendrion N.V.
Kendrion N.V. is een internationaal opererende onderneming met na genoemde transactie circa 3.100 medewerkers in 16 Europese landen en Hong Kong.

Kendrion streeft naar nichemarktleiderschap in business-to-business markten. Zo ontwikkelt Kendrion hoogwaardige industriële componenten en is Kendrion dienstverlener op het vlak van kunststofproducten en fasteners. Karakteristiek voor Kendrion zijn gemotiveerd lokaal ondernemerschap, kwaliteitsmanagement in ruime zin en logistieke expertise.

Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext index NextPrime.

Zeist, 30 december 2004

De Directie van Kendrion N.V.

Voor nadere informatie:

Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 33
3704 HA ZEIST

Tel: 030 - 699.72.50
Fax: 030 - 695.11.65
Mobiel: 0651 - 60.82.29 (uitsluitend te gebruiken op 31 december 2004) Website www.kendrion.com


---- --