Ingezonden persbericht
LAATSTE WINNAARS HOT OR NOT, ENTERTAINMENTONDERZOEK KEERT TERUG IN 2005


WENDY VAN DIJK & CHRIS ZEGERS VOOR DE TWEEDE KEER HOT!

Hilversum, 31 december 2004 Wendy van Dijk en Chris Zegers worden gezien als het showbizzstel van het jaar. Dat is naar voren gekomen tijdens `Hot or Not´, het grote entertainmentonderzoek over 2004. In opdracht van Noordzee 100.7 FM heeft het onderzoeksbureau van Maurice de Hond een representatief en onafhankelijk onderzoek gehouden naar wat als hot gezien wordt en wat not . Chris Zegers was eerder winnaar in de categorie Aantrekkelijkste man en Wendy van Dijk mag zich TV persoonlijkheid van het jaar noemen.

Noordzee 100.7 FM heeft de afgelopen twee weken in het teken van ´Hot or Not´ gestaan. In de week voorafgaand aan kerst werden drie genomineerden per categorie bekend en tussen kerst en oud en nieuw de winnaars. Luisteraars van Noordzee hebben de mogelijkheid gehad om hun favoriet per SMS door te geven. De mensen die de juiste voorspelling deden, kwamen in aanmerking voor een wintersportreis. Er is enthousiast gereageerd en iedere dag is de prijs aan één van de luisteraars toegekend. Gezien het enthousiasme heeft Noordzee 100.7 FM dan ook besloten het entertainmentonderzoek in 2005 een vervolg te geven.

De winnaars staan vetgedrukt en als eerste vermeld.

* Het leukste Nederlandse showbizz stel van 2004
Wendy van Dijk & Chris Zegers

Georgina Verbaan & Jort Kelder

Reinout Oerlemans & Danielle Overgaag

Het leukste buitenlandse showbizz stel van 2004

Brad Pitt & Jennifer Aniston

Gwyneth Paltrow & Chris Martin

David & Victoria Beckham

* De populairste politicus van 2004
Wouter Bos

Jan Marijnissen

Rita Verdonk

De meest irritante politicus van 2004

Jan Peter Balkenende

Piet Hein Donner

Johan Remkes

* Aantrekkelijkste man van 2004 internationaal
George Clooney

Brad Pitt

Hugh Grant

Aantrekkelijkste vrouw van 2004 internationaal

Nicole Kidman

Anna Kournikova

Jennifer Aniston

* Het beste album van 2004
(embargo tot vrijdag 31 december 17.40 uur)

Robbie Williams - Greatest hits

Blof - Einde van de wereld

Anastacia Anastacia

Noordzee 100.7 FM profileert zich als het music & entertainment station van Nederland. Naast de vaste rubriek Noordzee Showtime besteden Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde dagelijks ruimschoots aandacht aan alles op het gebied van showbizz en entertainment. Hierbij wordt veelvuldig de expertise geraadpleegd van de Noordzee deskundigen, zoals Abraham Moszkowicz, Wilma Nanninga, Peter R. de Vries, Guido den Aantrekker, John van den Heuvel, Marc van der Linden, Fiona Hering, Nico Dijkshoorn, Robert Schoemacher en René Mioch. Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,