Politie Zeeland


O-11711-2004 Diefstal gsm

In Goes, op de Lijnbaan, is van een 18-jarige jongen uit de gemeente Borsele zijn gsm weggenomen.
De jongen stond, tijdens het wachten op de bus, te sms-en toen zijn gsm plotseling uit zijn handen gerukt werd door iemand op een scooter.


O-11712-2004 Te hard gereden, rijbewijs kwijt

Van een 37-jarige man uit Werkendam is vanmorgen omstreeks 10.02 uur zijn rijbewijs ingenomen.
De man reed met 185 kilometer per uur over de A58 ter hoogte van Kapelle.


O-11713-2004 Diefstal uit vrachtwagen

De bestuurder van een vrachtwagen was vanmorgen omstreeks 10.00 uur goederen aan het lossen in de Lange Vorststraat in Goes.
Tijdens zijn afwezigheid werden enkele dozen met goederen weggenomen.


W-11714-2004 Spoor van vernielingen Vlissingen

In de Jacob Marislaan en Anjelierenlaan in Vlissingen zijn de afgelopen nacht, aan diverse personenauto's, vernielingen aangericht.
De vernielingen betreffen voornamelijk spiegels die van auto's zijn afgetrapt. Er zijn op dit moment vijf aangiftes gedaan van vernieling.


W-11715-2004 Inbraak in Middelburg

In een horecabedrijf aan de Vlasmarkt in Middelburg is vannacht ingebroken.
Door de toegang te verbreken kon(den) de dader(s) het pand binnentreden. Uit het pand zijn o.a. flessen sterke drank en een onbekend geldbedrag weggenomen.
Gisteren werd ook in een horecagelegenheid aan de Vlasmarkt een inbraak gepleegd. Hier werd de toegang eveneens geforceerd. Uit het pand zijn rookwaren meegenomen.


O-11716-2004 Inbraken in woningen

In Scharendijke, in een woning aan de Achthoek, is gisteren ingebroken.
Door het verbreken van een ruit zijn de daders het pand binnengekomen. Uit de woning zijn o.a. surfbenodigdheden weggehaald.
Ook werd ingebroken in een woning aan de Molenweg in Kamperland. Door het verbreken van de toegang werd het pand betreden. Uit de woning werden computerapparatuur en geld meegenomen.
In Kapelle, in een woning aan de Hillewerfweg, werd eveneens gisteren ingebroken. Hier hebben de daders sieraden en videoapparatuur buitgemaakt.
Eveneens in Kapelle, in een woning op de Biezelingsestraat, zijn goederen weggenomen bij afwezigheid van de bewoners. Een ruit werd ingeslagen waardoor de daders het pand konden betreden. Er is o.a. een portemonnee met inhoud weggenomen.
Bij alle woningen is de technische recherche voornemens een onderzoek in te stellen.