Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

IdtV Events & Promotions ontwikkelt en produceert Damfeest 2004 2005

BURGEMEESTER JOB COHEN LUIDT HET JAAR VAN DE VERBROEDERING IN

Diemen-Zuid, 27 december 2004 - IdtV organiseert in samenwerking met gemeente Amsterdam op 31 december voor de tweede keer het Damfeest. Vorig jaar werd het startschot gegeven voor het Oud en Nieuw feest. 25.000 mensen kwamen naar het plein om massaal het nieuwe jaar in te luiden. Voor de komende editie is een programma ontwikkeld dat naast een hoog feestgehalte ook stil staat bij de actualiteit. Het programma duurt van 22.00 02.00 uur.

Het verbroederingsdebat is in volle gang. De gewelddadige gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben de maatschappij in beroering gebracht. Het Damfeest is voor de gemeente Amsterdam een mooie gelegenheid om een statement ter verbroedering uit te dragen.

Burgemeester Job Cohen neemt voor twaalven een voortrekkersrol door op een symbolische wijze het Jaar van de Verbroedering kracht bij te zetten. Daarna volgt de countdown en bruist de Dam om middernacht als nooit tevoren. Gedurende de gehele avond verzorgen DJ s van Radio Veronica de muziek.

De opbouw van het evenement start op 30 december. Op 2 januari s avonds zal de Dam weer schoon opgeleverd worden. In de nacht van 31 december op 1 januari zal het openbaar vervoer rijden via de Nieuwezijds Voorburgwal.

Het jaarlijkse Damfeest is een initiatief van IdtV. Het Damfeest wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam, I Amsterdam, Heineken en Radio Veronica.

Over IdtV Events & Promotions

IdtV Events & Promotions ontwikkelt bedrijfs-en publieksevenementen. Daarnaast is IdtV bekend als producent van televisieprogramma s en films. De synergie tussen deze middelen maakt het IdtV mogelijk als communicatiepartner op te treden voor bedrijven, overheid en zenders.