HEINEKEN NEDERLAND B.V.

Gratis en veilig met de trein naar huis in nieuwjaarsnacht

Knallend en feestend het nieuwe jaar ingaan én veilig thuiskomen? Geen probleem, want NS en Heineken brengen feestgangers in de Randstad op nieuwjaarsnacht gratis en veilig naar huis met het Nachtnet. Hiermee wordt de succesvolle samenwerking tussen Heineken en NS van vorig jaar, voortgezet.

De .gratis met de trein naar huis. actie werd een jaar geleden door Heineken en NS bedacht om mensen die nieuwjaarsnacht in de Randstad vieren veilig naar huis te brengen. Duizenden feestgangers maakten gebruik van deze service. Vanwege het grote succes besloten beide bedrijven de actie dit jaar te herhalen. Om het initiatief extra aandacht te geven, krijgen reizigers in de nieuwjaarsnacht (limited edition) .conducteur ik moet naar.... T-shirts op de stations uitgereikt. Hierop kunnen ze hun plaats van bestemming aankruisen. Mochten reizigers onverhoopt in slaap vallen, dan kunnen ze tijdig met het conducteurfluitje aan een Heineken key cord, wakker gefloten worden.

Feestgangers kunnen zich aanmelden via www.heineken.nl of door het woord .Trein. te sms.en naar 4411. Aanmelders ontvangen vervolgens een electronisch vervoerbewijs in de vorm van een e-mail of sms-bericht. Aanmelden kan tot en met 31 december 2004.

Nachtnettreinen rijden vanaf 01.00 uur tot 6.00 uur, ieder uur tussen Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Schiphol, Amsterdam en Utrecht en vice versa.


---

---
Voor meer informatie, of voor het opvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met: Heineken Nederland: 071 545 8000 NS Persvoorlichting 030-2357070

van bovenstaand bericht.

Heineken N.V.

27 dec 04 15:56