Ingezonden persbericht

Provider Interlize doneert 1 euro per domeinregistratie aan giro 555

AMSTERDAM, 20041231 -- Hostingprovider Interlize Media Solutions uit Amsterdam heeft besloten om per nieuwe domeinnaamregistratie of -verhuizing, 1 euro te doneren aan de Samenwerkende Hulporganisataties (giro 555), ten behoeve van de slachtoffers van de zeebeving in Azië. De actie start vandaag en duurt tenminste tot 30 januari 2005. Daarna wordt besloten of de actie wordt voortgezet.


Nadat verschillende instanties een oproep deden aan het Nederlandse bedrijfsleven om in actie te komen, hoefde Interlize niet lang na te denken. Voor elke domeinnaamregistratie (vanaf ¤ 8,99 excl. BTW) gaat 1 euro naar giro 555. Directeur Danny Mekic' van Interlize zegt: "We hebben het in Nederland zo ontzettend goed, dat we best iets kunnen missen. In de getroffen gebieden hebben ze onze hulp nu heel hard nodig en daar dragen we graag ons eigen steentje aan bij. We roepen alle bedrijven in Nederland op om hetzelfde te doen. Een aantal bedrijven is al gestart met hulpacties en dat is fantastisch, maar er is meer nodig!"

De actie geldt ook voor domeinverhuizingen en is van toepassing op alle domeinextenties (.nl, .com, .net, .org en alle anderen).

Interlize Media Solutions is gespecialiseerd in webhosting en domeinnaamregistratie en is categorie-1 deelnemer van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN). Meer informatie over Interlize is te vinden op www.interlize.net. De website van Interlize wordt op 31 december compleet vernieuwd, conform de nieuwe huisstijl en een dag eerder dan gepland i.v.m. deze actie. Voor vragen over de actie of over de diensten van Interlize is een gratis nummer beschikbaar: 0800-SOLUTIONS (0800-7658846). Dit nummer is alleen bereikbaar vanaf vaste telefoonlijnen.