Ingezonden persbericht


'Neurologie zal aantonen dat de Ziel niet bestaat'

Las Vegas, 29 December, 2004 - Volgend op het recentelijk interview van Martha Farah, directrice van het centrum voor cognitieve neurologie van de Universiteit van Pennsylvania*, kwam Ricky Lee Roehr van de Raëliaanse Beweging met de volgende verklaring: "Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om de wereld eraan te herinneren, dat er een groot en snel groeiend aantal wetenschappers zijn die meer en meer hersenfuncties ontdekken. Ze demystificeren hetgeen we ziel noemen en dit is de reden waarom religies protesteren tegen de vooruitgang in de wetenschap. De wetenschap toont altijd aan dat religies het bij het verkeerde einde hebben en ze levert iedere week weer meer ondersteunend bewijs voor hetgeen Raël sinds 1973 aan de mensheid doorgeeft; er bestaat niet zoiets als een "ziel" of een god. In 1973 had Raël persoonlijk contact met een buitenaardse, die hem een serie boodschappen gaf, waarin de oorsprong van het leven op aarde werd verklaard als ook de oorsprong van alle religies en de toekomst van de mensheid. Deze buitenaardsen zijn de ware scheppers van het leven op aarde, dus alleen zij kunnen weten of er wel of geen ziel is!

Een van de grootste denkers van onze tijd, Nobel Laureaat Francis Crick, medeontdekker van de dubbele helix structuur van het DNA, geloofde ook niet in de ziel, maar alleen in het bewustzijn - zoals hij in zijn boek "Astonishing Hypothesis as much as 10 years ago" schreef. Maar Raël onthulde deze informatie 31 jaar geleden al - als ook de ontwikkeling van het klonen en vele andere openbaringen waarvan later is aangetoond dat ze waar zijn. Recentelijk was Dr. Crick op zoek naar de locatie van het bewustzijn, welke Raël vorig jaar ook heeft onthuld. Raël kon voor de dood van Dr. Crick afgelopen zomer geen contact meer met hem opnemen om hem deze informatie te geven na zijn intense zoektocht naar informatie.

De grootste remmer voor wetenschappelijke vooruitgang is religie. Informatie zoals deze, de vooruitgang in het klonen, gentherapie etc., wordt met exponentiële snelheid onthuld en zal de mythe van god vernietigen. Religies beginnen zich dit te realiseren en het zal hun salarissen vernietigen. Wat nog erger voor hen is, is het feit dat ze de absolute controle zullen verliezen, die ze over miljarden gelovige aanhangers hebben, die ze hebben bedrogen met de vrees voor god - die niet bestaat! De mens schiep god in zijn beeld en niet het omgekeerde. Zoals voorspeld, is de mensheid in het "Tijdperk van Openbaring". De ware scheppers openbaarden dat er geen ziel is, geen god, en dat het voor de mensheid tijd is geworden om te beginnen met begrijpen in plaats van geloven.

Voor interviews belt u a.u.b. met onze persafdeling:( 31)70-3205441 www.rael.org/press