Politie Zuid-Holland-Zuid

31/12 Hoeksche Waard

31-12-2004 - Persbrichten district III

GETUIGEN MISHANDELING GEZOCHT (vervolgbericht 30 december 2004) OUD-BEIJERLAND Aan het einde van donderdagmiddag 30 december 2004 heeft de politie twee aanhoudingen verricht. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 jaar uit Oud-Beijerland. De aanhoudingen gebeurden in een onderzoek naar een mishandeling van een 18-jarige man uit Oud-Beijerland. Hij kwam op donderdagmorgen 30 december rond 01.50 uur bij het politiebureau en vertelde dat twee mannen hem in elkaar hadden geslagen. Dat vond plaats op de Croonenburgh in Oud-Beijerland. Tijdens de mishandeling verloor het slachtoffer even zijn bewustzijn en had hij verwondingen aan zijn gezicht en een hersenschudding.

AANRIJDING LETSEL
S GRAVENDEEL Donderdagmorgen 30 december is een 12-jarige fietsster uit s Gravendeel gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Molendijk met de Oost-Voorstraat. Het meisje reed op de Molendijk en wilde rechtdoor rijden op de kruising maar werd geraakt door de afslaande personenauto, bestuurd door een 48-jarige vrouw uit s Gravendeel. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Zij heeft in ieder geval een zware hersenschudding en diverse kneuzingen aan het ongeval overgehouden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

GESLAGEN
NUMANSDORP- Een 36 jarige man uit Numansdorp is door politieagenten aangehouden wegens mishandeling. Dit gebeurde op donderdagmiddag 30 december 2004 omstreeks 17.35 uur in de Roerdompsingel. De man sloeg een 15 jarige jongen in zijn gezicht. De jongen liep daardoor vier loszittende tanden en een wondje aan zijn lip op. De jongen was met een groep vrienden. Er werd vuurwerk afgestoken. Toen de man zag dat er een straatnaambord met vuurwerk dreigde te worden vernield liep hij naar buiten en sloeg de jongen. De jeugd zorgt in de omgeving al langere tijd voor overlast. Na verhoor is de man heengezonden. De politie onderzoekt de zaak.

RIJDEN ONDER INVLOED
MIJNSHEERENLAND- Op vrijdagochtend 31 december 2004 omstreeks 01.30 uur is op de Stougjesdijk een 23 jarige man uit Rotterdam door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij ruim boven de streep. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 4 uren heengezonden.