Gemeente Tiel


Bekendmaking winnaars stadsprijzen tijdens nieuwjaarsreceptie

Maandag 6 december sloot de inzendtermijn voor twee Tielse stadsprijzen. Voor de 'Tielenaar van het Jaar' zijn acht aanmeldingen binnen en voor de 'Ondernemer van het Jaar' vijf. Dit jaar kent de prijs 'Tielenaar van het Jaar' twee categorieën, namelijk individuen en groepen.

Op 8 december kwam de jury, bestaande uit Roemer Daalderop, Guusje Kaayk, Rinie Hermse, Jacko van den Berg, Rutger van der Zalm en Suzanne Vink, bijeen. Zij nomineerden per categorie twee mogelijke winnaars.

Het college van Burgemeester en Wethouders kiest uit deze nominaties de winnaars voor het jaar 2004. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Tiel reiken burgemeester De Vreeze en wethouder Gradisen de prijzen uit. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op maandag 3 januari 2005 om 19.00 uur in schouwburg Agnietenhof.

De jury nomineerde voor de 'Tielenaar van het Jaar' in de categorie individuen Jan Bouwhuis en Jan Rabbinge en in de categorie collectieven werden voetbalvereniging Theole en Het Inloophuis Tiel genomineerd.

Voor de 'Ondernemer van het Jaar' nomineerde de jury het bedrijf Arjo Nederland en het Ziekenhuis Rivierenland.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 15 december 2004