Gemeente Son en Breugel


Regioraad SRE stelt Trajectnota/MER BOSE vast

De Regioraad van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) heeft 23 december 2004 de Trajectnota/MER BOSE vastgesteld. De Trajectnota/MER BOSE heeft als doel de bereikbaarheids- en leefbaarheidsproblemen in de Stadsregio Eindhoven/Helmond in beeld te brengen en op te lossen.

Inspraakperiode
Tijdens de inspraakperiode, van 3 januari 2005 tot en met 31 maart 2005, kunt u uw zienswijze op de inhoud van de Trajectnota/MER BOSE kenbaar maken. De Trajectnota/MER BOSE ligt ter inzage bij de afdeling Dienstverlening Publiek.

Tijdens de inspraakperiode worden inspraakavonden over de Trajectnota/MER BOSE georganiseerd. Deze avond is op:
· 21 februari 2005 voor de gemeenten Eindhoven en Son en Breugel; Aanvangstijd, locatie en programma maken we begin februari 2005 in De Brug bekend.

Advies over voorkeursalternatief Parallel aan de inspraakprocedure kunt u advies uit brengen over het te kiezen voorkeursalternatief. Deze keuze moet gebaseerd zijn op de Trajectnota/MER BOSE. Er kan gekozen worden voor één van de onderzochte alternatieven, een combinatie van een aantal onderzochte alternatieven, of een gedeelte van de onderzochte alternatieven. Er kunnen in dit stadium geen nieuwe (deel)alternatieven worden toegevoegd.

Tevens is het van belang dat, in geval er eventueel (gedeelten) van tracé-alternatieven als voorkeur worden aangeven, aanvullend maatregelen getroffen worden op de toeleidende wegen. In een vervolgfase worden deze maatregelen nader onderzocht. Het Dagelijks Bestuur zal een voorstel voor het uiteindelijke voorkeursalternatief voorleggen aan de Regioraad van het SRE, die dit voorkeursalternatief in juni 2005 vast zal stellen. Kijk ook op de website www.sre.nl/bose.