Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking standplaatsvergunning Kralingseweg 3 januari 2005

De deelgemeente Prins Alexander maakt het volgende besluit bekend:

Het verlenen van een standplaatsvergunning voor de verkoop van geringe eet- en drinkwaren met uitzondering van alcoholhoudende dranken, op de locatie Kralingseweg ter hoogte van pand nr. 451 nabij metrostation Schenkel, voor de periode van twee jaar met ingang van 3 januari 2005 (6 januari 2005).

Tegen dit besluit kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking daarvan bezwaar maken, door het indienen van een bezwaarschrift bij het dagelijkse bestuur van de deelgemeente Prins Alexander, Prins Alexanderplein 6, 3067 GC in Rotterdam. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust.
Desgewenst kunnen belanghebbenden, indien zij een bezwaarschrift hebben ingediend, tegen betaling van griffierechten een verzoek om voorlopige voorziening (onder andere schorsing) aanvragen bij de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.