Gemeente Oirschot

Bestemmingsplannen

Ontwerpbestemmingsplan Fietspad Oirschot-Boxtel

Betreft: ontwerpbestemmingsplan "Fietspad Oirschot-Boxtel". Het ontwerpbestemmingsplan "Fietspad Oirschot-Boxtel" beoogt de aanleg van een vrijliggend fietspad van Oirschot naar Boxtel alsmede een reconstructie van de Oude Grintweg. Het fietspadtracé is geprojecteerd langs de Oude Grintweg in de gemeente Oirschot en langs de Oirschotseweg in de gemeente Boxtel. De aanleg van het fietspad en de reconstructie van de weg zijn noodzakelijk uit
veiligheidsoverwegingen. Om ruimte te maken voor het fietspad, dient de bestaande wegas op enkele plaatsen te worden verlegd.

Inzage- en zienswijzentermijn: het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van maandag 3 januari 2005 gedurende vier weken ter inzage


1. bij de Centrale Balie van het gemeentehuis van Oirschot;
2. in de leeskamer van het gemeentehuis van Boxtel;
3. in de Openbare Bibliotheek aan de Burgakker 4 te Boxtel.

Het gemeentehuis van Oirschot is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur, op dinsdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur; het gemeentehuis van Boxtel is op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.30 uur.

Wie kan zienswijze kenbaar maken: iedereen kan schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij de raad van de gemeente Oirschot, postbus 11, 5688 ZG Oirschot, voor zover de zienswijzen betrekking hebben op het bestemmingsplan van de gemeente Oirschot; de zienswijzen over het bestemmingsplan van de gemeente Boxtel dienen kenbaar te worden gemaakt aan de raad van de gemeente Boxtel, postbus 10.000, 5280 DA Boxtel (zie Toelichting)