Lekstroom, 10.15 uur

Utrecht 04-01-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Diverse bekeuringen uitgedeeld

LOPIK Bij een verkeerscontrole op maandag 3 januari tussen 09.00 en 13.00 uur op de M.A. Reinaldaweg werden diverse bekeuringen uitgedeeld. Er werd onder meer geschreven voor het niet handenvrij bellen, het hebben van een radardetector, overschrijden van een doorgetrokken streep en voor een gladde band.

Jongen bekeurd voor afsteken vuurwerk

BENSCHOP Een 12-jarige jongen uit Benschop is op maandag 3 januari omstreeks 16.00 uur betrapt op het afsteken van vuurwerk. Volgens zijn eigen verklaring had hij er meer dan 70 afgestoken op Boveneind Noordzijde.

Hij bleek er nog 34 in zijn bezit te hebben en die werden in beslag genomen. De zaak wordt verder via bureau Halt afgewerkt.

Bekeurd voor rijden onder invloed

LOPIK Een 32-jarige automobilist uit Schoonhoven is maandagavond 3 januari omstreeks 19.05 uur betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

Politiemensen controleerden de Schoonhovenaar toen hij op de Ir. F.E.D. van Enschedeweg een doorgetrokken streep overschreed. De politie constateerde dat zijn adem riekte naar alcohol. Uit de ademanalyse bleek dat hij 265 ug/l. alcohol in zijn lichaam had. Proces-verbaal wordt tegen hem opgemaakt.