PERSBERICHT - 2004-12-27

Succesvolle CampingCard ACSI krijgt vervolg

De succesvolle ACSI CampingCard voor kamperen in het laagseizoen krijgt in 2005 een vervolg. De card, die dit jaar voor het eerst verscheen en in de markt nogal wat deining veroorzaakte, zal volgend jaar op bijna twee keer zoveel Europese campings kunnen worden gebruikt. In het seizoen 2005 doen 667 (vorig jaar 353) campings mee in 15 landen. Schotland is in de editie 2005 niet meer opgenomen. ACSI presenteert de nieuwe card op de Vakantiebeurs en viert daar ook het veertigjarig bestaan van het bedrijf.

De ACSI kortingskaart voor kamperen in het laagseizoen is in 2004 een groot succes geworden. Tienduizenden kampeerders hebben geprofiteerd van goedkoop kamperen op mooie terreinen door het tonen van de handige kortingskaart. Het verlengen van het kampeerseizoen wordt door deze kaart extra gestimuleerd. Kampeerders én kampeerbedrijven toonden zich overwegend zeer tevreden opver de resultatebn en het gebruiksgemak.

Op vertoon van de CampingCard ACSI, een pasje met het formaat van een creditcard, geven de meer dan 660 aangesloten kwaliteitscampings in Europa forse kortingen op het toch al lage seizoentarief. Het vaste overnachtingstarief met CampingCard ACSI zal in 2005 13,50, 11,50 of 9,50 bedragen, afhankelijk van de camping.

Extra
In de perioden waarin de CampingCard ACSI geldig is, kunnen kampeerders genieten van dezelfde voorzieningen en service die campings ook garanderen in het hoogseizoen. Meerdere campings geven bovendien nog extra kortingen, bijvoorbeeld zeven maal overnachten is zes maal betalen.

Verkrijgbaarheid
De CampingCard ACSI is te bestellen via de website www.campingcard.com of telefonisch via 0488-452055. Voor slechts 4,50 wordt de CampingCard ACSI dan met de gratis CampingCard-gids thuisbezorgd. Kopers van een van de ACSI campinggidsen 2005 vinden deze kortingskaart en de gegevens uit de CampingCard-gids gratis bijgesloten. Voor meer informatie: www.campingcard.com of bel 0488-452055.

Zie ook ons bericht van 22 juni 2004: Campingcard schot in de roos

Noot voor de redactie,