Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwjaarsreceptie op 4 januari in Isala Theater

Het gemeentebestuur van Capelle aan den IJssel houdt de nieuwjaarsreceptie voor de inwoners van Capelle op dinsdag 4 januari 2005, van 19.30 tot 22.00 uur, in het Isala Theater aan het Stadsplein 5.

Als thema is dit keer gekozen voor Verkeer en Vervoer. De Historische Vereniging Capelle aan den IJssel verzorgt een expositie over dit onderwerp en toont op het Stadsplein een oude brandweerwagen. Ook de ParkShuttle is op het Stadsplein te bewonderen. Omdat verkeer en veiligheid veel met elkaar te maken hebben, wordt tijdens de receptie de eerste Capelse Veiligheidsprijs uitgereikt.

Reserveren niet nodig
Voor het programma in de grote zaal hoeven geen kaarten te worden gereserveerd. Het programma in de grote zaal begint om 20.15 uur (zaal open 20.00 uur) met gezang van het RET-mannenkoor. Na het koor houdt burgemeester Joke van Doorne de nieuwjaarstoespraak. Daarna vindt de uitreiking van de veiligheidsprijzen plaats en tot slot de toost op het nieuwe jaar. In de foyerruimte van het theater kunnen de bezoekers hun rijvaardigheid testen in een rijsimulator en geeft de politie preventietips op het gebied van auto-inbraken. Onder het genot van een hapje, een drankje en een dansje is er volop gelegenheid elkaar een voorspoedig 2005 te wensen.