Rijn & Venen

Utrecht 04-01-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Aanhoudingen na schermutseling

MAARSSEN - De politie heeft op maandag 3 januari in de loop van de middag en aan het begin van de avond naar aanleiding van een schermutseling tussen twee partijen in totaal zes verdachten aangehouden. De verdachten komen allemaal uit de wijk Kamelenspoor in Maarssen. Onder hen bevinden zich twee vrouwen van 45 en 48 jaar, de andere verdachten zijn mannen in leeftijd variërend tussen de 21 en 51 jaar.

Op maandagmiddag omstreeks 13.45 uur was er bij de politie een melding gedaan dat vier personen een woning binnendrongen in de wijk Kamelenspoor. Hierbij zouden over en weer klappen gevallen zijn, waren vernielingen gepleegd aan de woning en was een geparkeerde auto vernield. Alle verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld. De politie onderzoekt wat precies de aanleiding is geweest van de vechtpartij en de vernielingen.

Aangehouden voor bezit mes

WOERDEN - Een 18-jarige inwoner van Harmelen en een 18-jarige inwoner van Woerden zijn op dinsdag 4 januari omstreeks 00.40 uur aangehouden op verdenking van wapenbezit. Politiemensen controleerden de twee in hun auto op de Europabaan wegens een defect aan de verlichting. Vervolgens werd in de auto een mes aangetroffen. Het mes werd in beslag genomen. Tegen de twee wordt proces-verbaal opgemaakt.