Ingezonden persbericht

TORNADO introduceert Value Serie Wireless LAN producten

Kwalitatief en betaalbare draadloze 802.11g producten voor de consument

SPIJKENISSE, 20050104 -- TORNADO introduceert een nieuwe productlijn: de Value Series. De Value Series zijn een aanvulling op het huidige productassortiment waarmee TORNADO mikt op de kritische consument die op zoek is naar een kwalitatief en betaalbaar instapmodel. De eerste Value Serie betreft een nieuw assortiment aan Wireless LAN producten waaronder een Wireless LAN 54 Mbps PC Card, een Wireless LAN 54 Mbps PCI Card en een Wireless LAN 54 Mbps Access Point / breedband router.


De nieuwe Tornado Value Serie Wireless LAN bestaat uit de volgende producten:

- Tornado 121 : Wireless LAN 802.11g 54 Mbps PC Card voor de notebook
consumenten adviesprijs: ¤ 32,99 incl. BTW

- Tornado 122 : Wireless LAN 802.11g 54 Mbps PCI Card voor de desktop PC
consumenten adviesprijs: ¤ 34,99 incl. BTW

- Tornado 140 : Wireless LAN 802.11g 54 Mbps Access Point, breedband router (voor kabel
of ADSL), 4-poorts Ethernet switch (voor een bekabeld netwerk) en een ingebouwde firewall in één.
consumenten adviesprijs: ¤ 69,95 incl. BTW

Met deze aanvulling voldoet TORNADO aan de wens van vele PC gebruikers die gebruik willen maken van zowel draadloos als bekabeld netwerk maar de investering op het huidige aanbod nog te groot vinden. Meer informatie over deze producten is te vinden op www.allieddata.com/asp/products_models.asp?menu=products&brandid=2

Over Tornado:
Tornado is de consumentenlijn van Allied Data Technologies, een Nederlandse fabrikant van modems en andere communicatie applicaties, zoals ISDN apparatuur, PC Cards, Remote Access Servers en xDSL toepassingen bvb ADSL en VoDSL producten. Allied Data's eigen Research en Development afdeling kan rekenen op een jarenlange ervaring en heeft een excellente reputatie in de markt voor wat betreft innovatieve en klantspecifieke applicaties. De productlijnen van Allied Data Technologies worden in huis geproduceerd en geassembleerd in haar eigen fabriek in Rayong - Thailand. Met een uitgebreid netwerk van kantoren door heel Europa, Thailand en de VS, is Allied Data Technologies één van de hoofdspelers op de wereldwijde datacom markt. Meer informatie op de website www.tornado.nl of www.allieddata.com.




Ingezonden persbericht