Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 14 december 2004
Feelfit eerste landelijke evenement voor een fit en gezond leven Bekijk en beleef alles over eten, bewegen, ontspanning, mode en verzorging

Van 7 t/m 9 januari vindt het eerste landelijke evenement plaats voor mensen die op zoek zijn naar een fit een gezond leven: feelfit. Dit evenement vindt plaats in de vernieuwde Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Tijdens feelfit komt de consument alles te weten over gezond eten, bewegen, ontspanning, mode en verzorging. Dit evenement heeft ook een unieke opzet. Bezoekers komen niet alleen veel te weten over fit zijn en gezondheid, zij kunnen op feelfit ook van alles beleven. Er worden diverse clinics georganiseerd en de bezoeker kan bijvoorbeeld een heerlijke massage ondergaan. Deelnemers aan deze fitbelevenissen worden beloond met diverse verzorgingsproducten. Een bezoek aan feelfit is een 'must' voor iedereen met goede voornemens met betrekking tot zijn of haar gezondheid in 2005.

Goede voornemens worden werkelijkheid
De feestdagen zijn traditioneel dagen die in het teken staan van veel en lekker eten. Hierna wordt het weer tijd om te denken aan de gezondheid. feelfit is voor iedereen dé kans om goede voornemens extra kracht bij te zetten en zichzelf weer in de juiste vorm te brengen voor de zomer van 2005.

Eten, bewegen, ontspanning, mode en verzorging
Gezond zijn en je gelukkig voelen gaan vaak hand in hand. Gezond leven is genieten, nieuwe dingen ontdekken en ontspannen. Op de themapleinen met de onderwerpen voeding, afvallen, sport, mode, en ontspanning vind men eenvoudig de juiste informatie. Diverse bedrijven en organisaties presenteren hier hun producten en de nieuwste trends. Zo komt men alles te weten over light-producten of voedsel dat het cholesterol verlaagd. Ook de nieuwste trends in afvallen en bewegen komen aan bod. Welke vorm van bewegen is het meest geschikt of hoe val je het gezondste af? Deze antwoorden zijn allemaal te vinden op feelfit. Je fit voelen heeft ook te maken met jezelf ontspannen en een goed verzorgd uiterlijk. Op het evenement zijn ook sauna's, masseurs en aanbieders van relaxmethodes te vinden. Informatie over de mooiste kleding, een nieuw kapsel en over cosmetische ingrepen maken dit fit-evenement echt compleet

Niet alleen kijken maar ook deelnemen
Uniek aan feelfit is dat de bezoekers ook zelf actief kunnen deelnemen aan diverse onderdelen. Zo zijn er diverse loopclinics, een trimloop en try-outs skeeleren. Men kan zich in het zweet werken op een spinningfiets of tijdens de verschillende fitness workshops. Alleen maar lekker ontspannen? Dan gaat men genieten van een heerlijke massage of kijkt naar een verrukkelijke kookdemonstratie.

Het nieuwe landelijke evenement feelfit biedt gegarandeerd nieuwe leefstijlideeën zodat 2005 een "feelfit"-jaar wordt. Voor een compleet programma kan men kijken op www.feel-fit.nl .

Noot voor de redactie (