Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 7 JANUARI TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 7 januari is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. Presentator is Rinse de Valk.

De identificatieplicht is vanaf 1 januari een feit. Is de politiestaat weer een stapje dichterbij gekomen? Tijd voor een tegenbeweging. Hiram van der Gaag roept op om agenten ook hun ID te vragen om machtsmisbruik tegen te gaan met zijn intitiatief Gelijkoversteken! . In WATNOU..?! gaan we in op de vraag of burgers nog vrijheid en privacy hebben met alle camera s, ID-plicht, en afluisterpraktijken.

Stand-up comedian Rachid Larouz luidde met zijn Turkse compaan Köksal Nurdogan het oude jaar uit met een conference. In WATNOU..?! vertelt hij over zijn verwachtingen voor het komende jaar en vat hij de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar nog even samen.

Wat zijn de trends van het komende jaar? Onderzoeker Bart van Kuijk onthult wat je moet doen om dit jaar in te zijn. De relatieve armoede onder jongeren moet verhuld worden met veel blingbling en luxe vertoon. Welke ellende hebben de jongeren te verhullen?

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit het Mediapark in Hilversum.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!