Rijn&Venen, 10.45 uur

Utrecht 07-01-2005 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Automobilist onder invloed

WOERDEN Een 25-jarige automobilist uit Zegveld is op vrijdag 7 januari omstreeks 03.10 uur betrapt op het rijden onder invloed. Politiemensen controleerden de Zegvelder op de Rembrandtlaan en constateerden alcoholgebruik. Na de ademanalyse op het bureau bleek dat hij 395 ug/l. alcohol in zijn lichaam had. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Brand in bouwcontainers

LOENERSLOOT Op donderdag 6 januari omstreeks 18.10 uur brak er brand uit in een bouwcontainer gelegen aan de Polderweg. Ter plaatse bleek dat meerdere aaneengesloten bouwcontainers vlam hadden gevat. De bouwcontainers staan daar in verband met de uitbreiding van het spoor.

De brandweer bestreed de brand met twee tankautospuiten en was de brand omstreeks 18.50 uur meester. Door de brand raakten zeker vijf bouwcontainers beschadigd. Nog onduidelijk is hoe de brand is ontstaan. Van de eigenaar van de bouwcontainers zal een aangifte worden opgenomen.

Openstaande boetes betaald

VINKEVEEN De politie heeft op donderdag 6 januari omstreeks 17.40 uur een 38-jarige automobilist uit Utrecht aangehouden omdat hij nog diverse boetes niet had betaald. Bij elkaar stonden nog zeven boetes open met een totaal bedrag van 942 euro.

Na betaling door een familielid mocht de Utrechter het bureau weer verlaten.

Snelheidscontrole

MONTFOORT Bij een snelheidscontrole op donderdag 6 januari tussen 16.30 en 17.00 uur op de Anne Franklaan werden drie bestuurders bekeurd wegens overschrijding van de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/u.

Vissers bekeurd

MAARSSEN Bij diverse controles van vissers op donderdag 6 januari langs de openbare wateren in het westelijk gebied van Maarssen, Breukelen en De Ronde Venen werden acht vissers bekeurd. De bekeuringen werden gegeven voor onder meer voor het vissen met levend aas, niet kunnen tonen van een sportvisakte en het niet hebben van een vergunning.