BASF

BASF directie en management roepen medewerkers op om geld te doneren. BASF zal de donatie van medewerkers verdubbelen BASF en haar werknemers wereldwijd zijn diep geschokt door de vele slachtoffers die de alles verwoestende tsunami in de landen rond de Indische Oceaan heeft gemaakt. BASF en haar werknemers willen daarom graag de slachtoffers helpen bij het verzachten van het leed en bij het herstel en opbouw van de verwoeste gebieden.

De directie van BASF AG heeft daarom 1 miljoen Euro beschikbaar gesteld voor hulp aan de slachtoffers in Azië. De medewerkers van BASF wereldwijd krijgen ook de gelegenheid om een donatie te doen. BASF Nederland zal het bedrag dat tot eind januari door de medewerkers word gedoneerd verdubbelen.

In een gezamenlijke brief van het Raad van Bestuur en de ondernemingsraad worden medewerkers van BASF opgeroepen op gehoor te geven aan deze oproep. De schade die voortkomt uit deze ramp gaat het voorstellingsvermogen te boven. Onze hulp is erg hard nodig! Het is onze grootste zorg om deze mensen die in nood verkeren te helpen. Daarom vragen wij aan al onze medewerkers een donatie te doen aldus de heer Jürgen Hambrecht voorzitter van de Raad van Bestuur.

Samen met de locale bedrijven en hulporganisaties zal worden besloten hoe het geld het beste kan worden besteed.

BASF Nederland B.V., 07 jan 2005

---

Voor nadere informatie:

BASF Nederland B.V.
Barbara Onsman-van Logtestijn
tel: 026 - 3717 457
fax: 026 - 3717 203