Gemeente Bergschenhoek

Opbrengst inzamelingsactie 'Bergschenhoek voor Azië' De opbrengst van de avond op donderdag 6 februari bedraagt 5.316,29. Daarnaast is door het college van burgemeester en wethouders met instemming van de gemeenteraad besloten om een bijdrage te storten van
1 euro per inwoner, 16.152,-.

Op donderdag 6 februari is het gemeentehuis van Bergschenhoek geopend geweest zodat tijdens de landelijke televisie-aktie de inwoners in staat waren hun giften te doneren. In de hal van het gemeentebus was een collectebus aanwezig en de inwoners werden ontvangen dolor een lid van het college van burgemeester en wethouders.

Met name in het begin van de avond kwamen veel mensen, vooral ook met kinderen, naar het gemeentehuis. Spontane acties van kinderen werden ook gemeld. Zo had een aantal kinderen schilderijen gemaakt en brachten de opbrengst daarvan naar het gemeentehuis. Ook had een aantal kinderen cakejes gebakken en deze verkocht. Ook de opbrengst daarvan werd geschonken. En zo was er sprake van een grote betrokkenheid van onze inwoners die naast de giften die toch al werden gedaan toch ook de moeite namen om naar het gemeentehuis te komen.

De opbrengst van de avond, waaraan is toegevoegd de opbrengst van de inzameling onder het personeel van Bergschenhoek bedraagt 5.316,29. Tevens heeft het college van burgemeester en wethouders besloten - onder instemming van de gemeenteraad een bijdrage te storten van 1,- per inwoner. Op 6 januari was het inwoneraantal 16.152, zodat een bedrag van die grootte aan de opbrengst kan worden toegevoegd.

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2005 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 07 januari 2005
- Techniek Aralto ICT