BNN

EERSTE DAG VOOR BNN'S COOLCAST

In de afgelopen weken is BNN in diverse selectierondes op zoek gegaan naar kandidaten voor CoolCast, het nieuwe opleidingstraject van BNN. En met succes! Aanstaande maandag 3 januari starten de jongeren aan hun opleiding aan de Media-Academie.

In totaal zijn er 25 jongeren die aan de opleiding beginnen. Zij worden opgesplitst in drie groepen. Voor internet wordt één redacteur opgeleid, de televisieredactie wordt versterkt met twaalf nieuwe gezichten en bij radio worden er ook twaalf jongeren klaargestoomd. In deze theoretische week leren de studenten onder andere interviewtechnieken en wordt er uitgelegd hoe er met apparatuur omgegaan moet worden. De radioploeg gaat meteen op pad, want op vrijdag 7 januari is de eerste radio-uitzending te horen van 21.00 uur tot 22.00 uur op Radio 1.

Natuurlijk krijgen de CoolCast-jongeren de beste leraren die je je maar kan voorstellen. Een pand vol BNN-ers die weten waar ze het over hebben. En bovendien zijn er genoeg professionele spullen waarmee gewerkt kan worden. CoolCast is een nieuw project waarbij BNN gemotiveerde en talentvolle mensen tussen de 16 jaar en 23 jaar opleidt tot radio-, tv- en internetmedewerkers.

Ingrid Timmer
035-6555321