Ingezonden persbericht

Nederland is een nieuwssite rijker: www.blikopnieuws.nl

Origineel persbericht 07-01-2005

AMSTELHOEK, 20050107 -- In tegenstelling tot de reeds bestaande nieuwssites onderscheidt Blik op Nieuws zich echter op een aantal belangrijke punten en gaat daarnaast zelfs nog verder. We hebben de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.


De Blik op Nieuws site is gratis toegankelijk voor iedereen.

Omdat het nieuws overal is, is Blik op Nieuws dat ook. In Nederland en de 12 Provincies.

Naast een overzichtelijke Hoofdpagina, waar het actuele landelijke nieuws in één oogopslag is te overzien, brengt Blik op Nieuws daarnaast ook uit alle Provincies, het nieuws op de 12 aparte Provincie-pagina's.

Verder brengen wij de zogenaamde Special-Pages die elk, op een aparte pagina, de volgende uiteenlopende nieuws-items bevatten: 'Lifestyle', 'Sport', 'Digitaal', 'Auto', 'Fotografie', 'Cartoon' en 'Het Weer'.

Op de 'Auto' pagina, met veel onderwerpen over autonieuws, verkeersveiligheid en gedrag in het verkeer, krijgen de echte autofreaks de ruimte om hun eigen 'Heilige Koe' te tonen in een strakke fotoreportage in de Auto-rubriek 'Kick op Blik'.

Via de 'Fotografie' pagina, waar o.a. veel digitale camera's en hun testverslagen zijn te zien, kunnen persfotografen in spé, hun eigen nieuwsfoto terugvinden in de Fotografie-rubriek 'Uw Blik'.

Wanneer getuigen van een belangrijke nieuwsgebeurtenis dit in beeld hebben gebracht met een fotocamera of mobiele telefoon dan zal Blik op Nieuws in samenwerking met fotopersbureau FBF.nl de foto ook uitzetten naar diverse media in het land waaronder de landelijke dag- en weekbladen.

Daarnaast komt Blik op Nieuws als eerste nieuwssite in Nederland met 'De Blikvanger' waar elke week een vrouwelijk of mannelijk model valt te bewonderen in een mooie fotoreportage.

Vanaf januari 2005 biedt Blik op Nieuws, overal en altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, de mogelijkheid om op een aangename manier op de hoogte te blijven van al het nieuws!

Blik op Nieuws ® de 24-uurs Nieuwssite!

Ons internetadres : www.blikopnieuws.nl

E-mail Algemeen : info@blikopnieuws.nl

E-mail Sales : ehermanns@blikopnieuws.nl

E-mail Advertentie: advertentie@blikopnieuws.nl




Ingezonden persbericht