Ingezonden persbericht

Sponsoring Buro Nederland (SBN) brengt vraag en aanbod bij elkaar

DORDRECHT, 2005-27- -- Tot op heden bestond er nog geen Nederlandse organisatie die de vraag van een sponsorzoeker en het aanbod van een sponsor bij elkaar bracht. Zowel de sponsorzoeker als de sponsor waren daardoor normaal gesproken veel tijd kwijt elkaar te vinden. Vanaf nu gaat dat een stuk gemakkelijker: SBN brengt sponsorzoeker en sponsor bij elkaar.


Persbericht Dordrecht 7 Januari 2005

SBN is het initiatief van twee mensen: Guus Vinck en mr. Paul Beek. Guus Vinck is van oorsprong bedrijfsadviseur, heeft zijn hele werkzame leven in het bedrijfsleven gewerkt en heeft daar veel nuttige contacten aan overgehouden. Mr. Paul Beek bezit vanuit zijn juridische achtergrond alle benodigde kennis rondom de juridische aspecten die bij sponsoring komen kijken. De twee kennen elkaar al jaren en vormen als SBN een hecht team. Een team dat garant staat voor succes.

Twee vestigingen

SBN werkt voor sponsorzoekers en potentiële sponsors in heel Nederland. De organisatie heeft twee vestigingen: Guus Vinck beheert de vestiging in Dordrecht, mr. Paul Beek die in Zandvoort. Mensen die gebruik wensen te maken van de diensten van SBN kloppen aan bij de vestiging die het dichtst bij hen in de buurt ligt.

Iedereen kan hulp inroepen

Het scala aan evenementen of individuele personen dat op zoek is naar een sponsor is enorm breed: van grote sportevenementen en popfestivals tot aan de speeltuin op de hoek. Hetzelfde gaat op voor potentiële sponsors: van grote NV´s tot aan de slager op de hoek. SBN maakt geen enkel onderscheid. Iedereen die een sponsor zoekt of op enigerlei wijze overweegt iets te sponsoren, is welkom, ongeacht de omvang van het evenement/bedrijf.

Website

Uiteraard heeft SBN een website, www.sponsoringburo.nl Naast achtergrondinformatie over het waarom en hoe van SBN bestaat voor sponsoren en sponsorzoekers de mogelijkheid via een formulier kenbaar te maken waar zij precies naar op zoek zijn. Concrete aanvragen van sponsorzoekers zijn op een aparte pagina terug te vinden zodat bedrijven die sponsoring overwegen alvast ideeën kunnen opdoen.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie: indien u nog vragen heeft over dit persbericht, neemt u dan contact op met Guus Vinck (telefoon:078-6213005, e-mail: vinck@sponsoringburo.nl of mr. Paul Beek (telefoon:023-5713412, e-mail: beek@sponsoringburo.nl )




Ingezonden persbericht