Politie Zeeland


Z-160-2005 Resultaten aangekondigde alcoholcontroles

Tussen vrijdagavond 19.30 uur en zaterdagmorgen 05.00 uur werden in Zeeuws Vlaanderen op verschillende locaties de aangekondigde alcoholcontroles gehouden.
In totaal werden circa 180 bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Twee bestuurders kregen een boete omdat ze met teveel alcohol op achter het stuur zaten.
De controles werden gehouden in Sas van Gent, Axel, Zaamslag en in Terneuzen.


Z-161-2005 Automobilist moet rijbewijs inleveren

Van een 23-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd.
Tijdens surveillance was gezien dat de automobilist met een snelheid van ruim 130 km/pu over de Oranjedijk in IJzendijke reed en in een bocht over een doorgetrokken streep een andere auto inhaalde. De 23-jarige bestuurder kreeg op de Watervlietseweg een stopteken waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt.


O-162-2004 Baldadigheid

Twee 13-jarige jongens uit Burgh Haamstede zijn vrijdagavond in Serooskerke aangehouden voor het vernielen van een tuinhekje.
Rond 22.40 uur was door de bewoner van een woning aan de Noordweg gezien dat beide jongens zijn tuinhek aan het vernielen waren. Toen hij naar buiten ging, renden beiden jongens weg, maar konden even verderop in de kraag worden gevat. Beide jongens zijn overgebracht naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring. Ze zullen worden doorgestuurd naar bureau Halt.


O-163-2005 Aanhoudingen in Sint Annaland

Op de Havenweg in Sint Annaland zijn vrijdagavond rond 23.00 uur vier mannen uit de gemeente Tholen aangehouden.
De vier mannen, in de leeftijd van 16- t/m 20 jaar, bevonden zich in het oude cebecogebouw wat met hekken is afgezet en momenteel wordt gesloopt. Na verhoor zijn ze weer in vrijheid gesteld.


Z-164-2005 Onder invloed

Op de N58 in Aardenburg is zaterdag rond 01.30 uur een 21-jarige Belgische automobilist aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een boete en een rijverbod van 2 uur.


Z-165-2005 Onder invloed van alcohol

Rond 01.30 uur werd op de Eedeweg in Aardenburg een 53-jarige automobilist uit de gemeente Sluis aangehouden.
Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een boete.





Politie Zeeland