3 e persbericht van vrijdag 7 januari 2005

Eindhoven 08-01-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Winkeldief bedreigt winkelpersoneel

In een supermarkt aan de Vestdijk is vrijdag om 12.00 uur een 31-jarige man uit Delft aangehouden. De man werd betrapt toen hij drie blikken bier wegnam en in zijn jaszak stopte. Een personeelslid sprak hem op de diefstal aan waarop hij verbaal met de dood werd bedreigd. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Fietsendieven aangehouden

Vrijdag zijn om 14.50 uur op het Generaal Vetterpad twee mannen van 25 en 34 jaar oud, beiden zonder vaste woonplaats, aangehouden. Zij hadden uit een fietsenstalling op de Drosserstraat een fiets weggenomen. Getuigen wezen de politie de richting waarin de twee met de fiets verdwenen waren. De politiemensen zagen de twee mannen met de fiets op het Generaal Vetterpad. Het slot van de fiets was opengebroken. De twee verdachten zijn de cel ingegaan.

Eindhoven: Drie mannen verdacht van dealen drugs

Twee mannen van 19 en 17 jaar uit Roermond en een man van 21 zonder vaste woonplaats zijn vrijdag om 14.50 uur op de Geldropseweg aangehouden. De politie kreeg een melding dat op de Hertogstraat vanuit een zwarte Volkswagen Golf drugs gedeald zouden worden. De politie trof de auto op de Geldropseweg en in de auto zaten de drie verdachten. De politie vond in de auto een kleine hoeveelheid heroïne en 1680 euro. Dat is in beslaggenomen. De verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Gemert: Motorrijder overleden bij eenzijdig ongeval

Bij een verkeersongeval op de Koksedijk is vrijdag om 19.25 uur een motorrijder om het leven gekomen. De man, waarvan de personalia nog niet zijn vastgesteld, reed met zijn motor tegen een boom.

Wintelre: Inbraak in cafetaria

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een cafetaria aan de Willibrordusstraat. De deur is opengebroken. Uit de zaak verdwenen een softijsmachine, een diepvrieskast en een heteluchtoven.