2e persbericht van zaterdag 8 januari 2005

Eindhoven 08-01-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Zinloos geweld

Op de Schonberglaan is vrijdag rond 19.30 uur een 64-jarige vrouw uit Eindhoven zonder enige aanleiding geslagen. De vrouw liep vanuit de Schonberglaan richting de Kerkhoflaan. Vanuit de richting van de Kerkhoflaan kwamen twee jongens, naar schatting van een jaar of zestien, aanlopen. Toen ze haar passeerden werd zij tegen haar hoofd geslagen. De vrouw viel hierdoor en liep een gekneusde knie, een blauw oog en schaafwonden aan haar hoofd op. Ook haar bril werd vernield. Getuigen van deze mishandeling kunnen contact opnemen met de politie van de afdeling Gestel via 0900-8844.

Helmond: Woninginbraak

In een woning aan de Anna van Eekerenstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De dader vernielde een ruit om binnen te komen. Weggenomen werden een paar honderd euro.

Asten: Geld uit collectebus gestolen

In een winkel aan de Emmastraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De voordeur werd opengebroken om binnen te komen. Binnen werd een onbekend geldbedrag gestolen uit een collectebus van giro 555.

Bladel: Voetganger geschept

Op de Kapelweg is zaterdag rond 3.50 uur een 21-jarige voetganger uit Hapert geschept door een 55-jarige automobilist uit Bergeijk. De automobilist reed over de Kapelweg richting Eersel. Plotseling zag hij het slachtoffer midden over de weg lopen. De man remde maar kon de voetganger niet meer ontwijken. Het slachtoffer is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg.