Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


P E R S B E R I C H T

BRANDSTOFBESPARING CENTRAAL OP TOURBUSINESS 2005

Den Haag, 04 januari 2005 Op zaterdag 8 januari 2005 gaan om 13.00 uur de deuren van het Nieuwegeins Business Center open voor alle medewerkers in de touringcarbranche. TourBusiness 2005 staat in het teken van brandstofbesparing en duurt tot 17.30 uur, hierna is het mogelijk om de 'Wintervillage' te bezoeken.

Op TourBusiness komen alle aspecten aan bod die voor de touringcarchauffeurs van belang zijn, maar ook voor anderen kan het een zeer interessante en leuke dag worden. In de workshop 'Het nieuwe rijden' wordt aandacht besteed aan het zo zuinig en milieuvriendelijk mogelijk rijden in theorie en praktijk. Vele exposanten zullen zich met hun producten en diensten presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Een rijsimulator leert hoe het is om met een touringcar door het verkeer te manoeuvreren de brandweer van de Gemeente Nieuwegein demonstreert haar kunnen en zijn er meerdere touringcar gerelateerde trekpleisters op TourBusiness 2005.

's Ochtends om 10.00 uur beginnen de touringcarchauffeurs op het buitenterrein al met de behendigheidswedstrijden met rijdend materieel. Omstreeks 17.00 uur wordt de winnaar hiervan bekend gemaakt. Om 17.30 uur zijn de bezoekers welkom in de Wintervillage. In een winterse omgeving kunnen de schaatsen worden ondergebonden en kunnen de bezoekers op de kunstijsbaan hun rondjes draaien.

TourBusiness is voor iedereen vrij toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij het secretariaat van de Stichting Opleidingen voor het Besloten Busvervoer(STOBB). Telefoon: 070 ? 375 17 09 of via e-mail: twakker@knv.nl


Noot voor de redactie (