Gemeente Vlaardingen


Doe mee aan de digitale fotowedstrijd Veelkleurig Vlaardingen 08 januari 2005

E-card watertaxi Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 8 januari 2005 is de digitale fotowedstrijd 'Veelkleurig Vlaardingen' gelanceerd. Inwoners van de gemeente Vlaardingen worden uitgenodigd om mooie of typische foto's van de stad op te sturen en mee te dingen naar de hoofdprijs: een digitale camera (3.2 Megapixels).

Breed thema
Het thema 'Veelkleurig Vlaardingen' kan heel breed worden ingevuld. Het is een actueel onderwerp, waarbij veel mensen direct zullen denken aan de multiculturele samenleving en de veelkleurige bevolking van onze stad.
Tegelijkertijd kan 'Veelkleurig Vlaardingen' ook ruimer worden opgevat. Het kan gaan over religie, straatbeeld, kunst en cultuur, de haven, historie en prachtige gebouwen.

Prijzen
De mooiste foto's worden opgenomen in de reeks digikaarten, die vanaf vandaag te vinden zijn op www.vlaardingen.nl/digikaart. De winnaar van de eerste prijs ontvangt daarnaast een digitale camera van 3.2 Megapixels. De tweede prijs is een MP3-speler met FM-radio en de derde prijs een tegoedbon voor een geheugenkaart voor een digitale camera. De drie winnaars krijgen ook 'Veelkleurige kookpotten van Vlaardingen', een kookboekje van Vluchtelingenwerk, uitgereikt. Alle inzenders ontvangen een keycord.

Jury
De jury bestaat uit wethouder cultuur en integratiebeleid Ben van der Velde (voorzitter), de Vlaardingse kunstenaar Elly Dijkshoorn, Darifa Doumajd van de werkgroep Salaam (gesprekspartner Vele Vlaardingers, één Huis) en de webmaster van de gemeentelijke website, Ron van Rossum.

Duur wedstrijd
De digitale wedstrijd sluit op 1 maart 2005. Half maart maakt de jury de drie winnaars bekend tijdens een feestelijke bijeenkomst en op de website (www.vlaardingen.nl/fotowedstrijd).

Inzenden
Uw digitale foto's kunt u sturen naar fotowedstrijd@vlaardingen.nl . Het formaat moet minimaal 640 bij 480 pixels zijn. Afgedrukte foto's kunt u opsturen naar

Gemeente Vlaardingen

t.a.v. webredactie/ fotowedstrijd

Postbus 1002

3130 EB Vlaardingen

Vergeet niet uw naam en adres te vermelden (o.a. vanwege toezenden van keycord)! Lees ook de overige voorwaarden (zie rechterkolom).

Door inzending gaat u akkoord met rechtenvrij gebruik van uw foto op vlaardingen.nl en andere communicatiemiddelen van de gemeente. Professionele fotografen en medewerkers van de Gemeente Vlaardingen zijn uitgesloten van deelname aan de digikaart-wedstrijd (lees ook de andere voorwaarden en bepalingen, zie rechterkolom).