Vincent Krieger 15 punten 30 minuten
Khayri Battle 15 punten 38 minuten
Aleksandar Lukic 8 punten 15 minuten Ron Borstel 7 punten 17 minuten
Arvin Slagter 5 punten 20 minuten
Trevor Connolly Carbo 4 punten 15 minuten Lucien Boldewijn 4 punten 28 minuten Ramon Siljade 0 punten 0 minuten

Totaal team 48 procent (31 op 64)
Driepunters 32 procent ( 8 op 25) Vrije worpen 71 procent (10 op 14)

Bijzonderheden

Rotterdam Basketbal controleerde in Leeuwarden het duel met Woon!Aris drie kwarten, maar kreeg in het vierde en laatste kracht te maken met de Friese schiettent die in de tweede helft maar liefst acht op twaalf driepunters schoten. De thuisploeg won het duel derhalve vooral via de Amerikanen Woudstra en Logan. De selectie van coach Erik Braal speelde in de eerste wedstrijd van het tweede deel van de competitie zeker niet slecht, maar kwam in moneytime (26-14 in het vierde kwart) andermaal tekort. De club hoopt dit probleem te hebben opgelost met Durelle Brown. De Amerikaan arriveerde zaterdag, bezocht de wedstrijd tegen Woon!Aris, maar begint maandag 10 januari met de groepstraining. Rotterdam Basketbal blijft door het verlies negende, maar kreeg op die positie gezelschap van BS Weert dat verrassend van koploper Cape Holland won.

Samenvatting
Geen

Agenda
13 januari 2005 MPC Capitals - Rotterdam Basketbal 17 januari 2005 Nieuwjaarsreceptie bij Frans Kuil catering 20 januari 2005 Rotterdam Basketbal - Cape Holland (beker) 22 januari 2005 Eiffel Towers - Rotterdam Basketbal 27 januari 2005 Rotterdam Basketbal - Cape Holland