Ingezonden persbericht


Persbericht: Telecomwereld.nl gelanceerd

Telecomwereld.nl biedt uitgebreide achtergrondinformatie en actueel nieuws.

Anna Paulowna, 10 januari 2005. Vandaag is Telecomwereld.nl officieel van start gegaan. Telecomwereld.nl richt zich op de consument en geeft actueel nieuws en uitgebreide achtergrondinformatie over telecommunicatie, in de breedste zin. De website kent een gedeelte nieuws, artikelen, support en software. Al bij de start beschikt Telecomwereld.nl over een groot archief.

Enkele voorbeelden van belangrijke onderwerpen die erg in de belangstelling staan en uitgebreid aan bod komen zijn digitale tv, navigatiesystemen (losse units en oplossingen voor pda en smartphone), bedreigingen voor de (mobiele) internetter (zoals virussen), breedband (met name ADSL en kabelinternet) en vaste telefonie (ISDN, VoIP en VoDSL).

Bezoekers van Telecomwereld.nl kunnen zich abonneren op de gratis nieuwsbrief, door het aanmaken van een profiel. Via dit profiel kunnen zij tevens reageren op nieuwsberichten en artikelen.

Telecomwereld.nl is technisch en inhoudelijk opgezet door Gertjan Groen, freelance redacteur voor diverse bladen op het gebied van telecommunicatie en computertechniek. De redactie is recentelijk uitgebreid met Dirkjan van Ittersum. In 2005 verwachten we de redactie verder uit te kunnen breiden. Ook columninsten zullen hun bijdrage aan de site leveren. Een basis voor het huidige abonneebestand van 35.000 in aantal, wordt gevormd door de Telecomwereld-nieuwsbrief die reeds in 1997 het licht zag.

Het is onze doelstelling om zo goed mogelijk inzicht te geven in de mogelijkheden van vaste en mobiele telecommunicatie. Beeld en geluid zullen dit in de nabije toekomst moeten gaan ondersteunen.

http://www.telecomwereld.nl/


---