Mojo Concerts

Delft, 16 december 2004

CARICE VAN HOUTEN in rockopera Acda en de Munnik

Vanaf 11 januari 2005 is Carice van Houten te zien in de rockopera Ren Lenny Ren van Acda en de Munnik. Zij zal de hoofdrol overnemen van Bracha van Doesburgh als vriendin van Paul de Munnik. Carice beleeft haar première in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam, waar Ren Lenny Ren te zien is van 11 t/m 22 januari 2005. De tournee loopt door t/m half mei 2005.

"Twee succesvolle liedjesschrijvers dreigen in een impasse te raken.Ze zijn overal geweest. Alles is gebeurd. Alles is geschreven. Alles gedaan. Door het schrijven voor de aankomende ster Lenny krijgen ze de kans hun inspiratie, hun bron en de kracht van de muze terug te vinden. Op het moment dat ze zich echt hierin verliezen, verliezen ze alles wat ze hebben."

Dit is het verhaal van de rockopera REN LENNY REN, over de angst te verliezen wat je hebt en de moed die nodig is om daarmee om te gaan. Een verhaal over De Inspiratie. Een voorstelling over De Liefde. Tot en met half mei 2005 zijn Thomas Acda en Paul de Munnik te zien in deze grote muziektheaterproductie waarin zij worden bijgestaan door drie muzikanten, vier acteurs en drie achtergrondzangeressen in een groots decor. Uiteraard is er veel ruimte voor de prachtige liedjes van de recent uitgebrachte cd 'Liedjes van Lenny', maar ook liedjes van 'Groeten uit Maaiveld' komen aan bod.

Ren Lenny Ren is ontwikkeld door Thomas Acda, Paul de Munnik en Ruut Weissman Verhaal en liedteksten: Thomas Acda en Paul de Munnik Regie: Ruut Weissman
Toneeltekst: Rob de Graaf
Muziek: Thomas Acda, Paul de Munnik en David Middelhoff (muzikaal leider)

Gespeeld door: Carice van Houten, Frank Lammers, Marleen Stoltz, Thomas Acda, Paul de Munnik, Ross Curry, Alexandra Alphenaar, Caroline Borgers, Nathalie Edwardes, David Middelhoff, JB Meyers en Dave van Beek.

lichtontwerp: Reinier Tweebeeke / decor: André Joosten / kostuums: Leonie Polak / choreografie: Bambi Uden

Tournee-informatie: www.acdaendemunnik.nl
---
Noot aan de redactie