Gemeente Bussum

Informatiemiddag stedelijke vernieuwing (23-12-2004)

Wat moet er in de komende vijf jaar aangepakt worden in Bussum zodat Bussum een aantrekkelijk dorp blijft voor bewoners, bedrijven en instellingen? U kunt hierover meepraten op 11 januari 2005, van 14.00 tot 16.30 uur.

Om deze vraag te beantwoorden heeft de gemeente een concept ontwikkelingsprogramma opgesteld. Hierin is aangegeven welke gebieden en plekken in het dorp in de periode van 2005 tot en met 2009 vernieuwd moeten worden. Dit programma is opgesteld in het kader van het Investeringsprogramma Stedelijke Vernieuwing (ISV), een programma waarbij Rijk en Provincie gelden beschikbaar stellen voor vernieuwing en ontwikkeling van steden en dorpen.

Programma
De gemeente Bussum heeft voor vier kernthemas gekozen te weten:
* Wonen, welzijn en zorg,

* Omgevingskwaliteit,

* Zorgvuldig ruimtegebruik en bereikbaarheid,
* Economische versterking en arbeidsmarkt.

Deze themas vormen de rode draad in de vernieuwingsplannen. Het conceptprogramma ligt ter inzage op het gemeentehuis.

Informatiemiddag
Op dinsdag 11 januari 2005 vindt er op het gemeentehuis een informatiebijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u toelichting op het programma, waarna informatie en reacties kunnen worden uitgewisseld. Het gemeentebestuur van Bussum stelt uw reactie op de stedelijke vernieuwingsplannen zeer op prijs. De informatiemiddag duurt van 14.00 tot 16.30 uur. Wilt u ons uiterlijk 4 januari a.s laten weten of u komt?

Schriftelijk reageren
U kunt tot 4 januari 2005 ook schriftelijk reageren op het programma. U kunt uw reactie sturen naar: gemeente Bussum t.a.v. G. Kleinmeijer, Postbus 6000, 1400 HA Bussum. U kunt ook mailen: g.kleinmeijer@bussum.nl.